Property services

Uw vertrouwde persoon

Verbeter uw kwaliteit van leven

Fijne vakantie

  • Wij zorgen al meer dan 20 jaar voor comfort en het oplossen van problemen voor onze klanten aan de Costa Brava. Onze goede reputatie als familiebedrijf van de tweede generatie steunt ons.
  • Wij spreken Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans en Catalaans. Wij kunnen u helpen met elk probleem met betrekking tot uw tweede huis. U hoeft het ons alleen maar te vragen en wij vinden de oplossing.
Top Conserge
We kunnen al uw behoeften dekken
ONTDEK ONZE DIENSTEN
SLEUTELBEHEER

Wij verzorgen uw huis voor u. We voeren periodieke controles uit en melden afwijkingen, we stellen ons open voor technici, familie en vrienden, we zijn de contactpersoon voor de alarmcentrale, enz.

REPARATIES EN HERVORMINGEN

We voeren dringende reparaties in een recordtijd uit. Bij verbouwingen zorgen wij voor het opvragen van budgetten, het begeleiden van de werken, het opsturen van foto's naar de eigenaar om de voortgang van de werken te kunnen volgen, enz.

VAKANTIE

Wij zorgen voor alles zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten: schoonmaak van het huis, de tuin, het zwembad, wasserette, transfer naar de luchthaven, organisatie van medische hulp, toeristische informatie, enz.

BEHEER

Wij helpen u bij elk beheer: procedures bij het gemeentehuis, banken, toeleveringsbedrijven, opvolging van verzekeringsclaims, fiscaal beheer, notariële procedures, enz.

Neem contact op